Selecteer een pagina

Voorbeelden Updates

Het Update Abonnement is zo opgezet dat het heel eenvoudig is voor u om een update verzoek in te dienen bij AhaErlebizz. U weet wat u krijgt, wat het kost en u weet dat u snel geholpen wordt op een vriendelijke en professionele manier.

Een Update is eenwijziging die u door ons wilt laten doorvoeren aan uw site. Op deze pagina leggen we u exact uit wat er met een Update Abonnement mogelijk is.

Hier vindt u een overzicht van hypothetische voorbeelden van Updates. En inspiratie voor opdrachten die u zou kunnen geven om uw website optimaal actueel te houden.

Vraag: Goedemorgen Astrid, na jullie presentatie vorige week over de kracht van content marketing in combinatie met een slimme social media strategie hebben we besloten dat wij ook een content marketing strategie willen uitstippelen voor onze site. Kan dat op basis van een abonnement?
Antwoord: Hallo Anita, leuk dat onze presentatie jullie geïnspireerd heeft. We kunnen op basis van een Update Request Abonnement een slimme content strategie voor jullie uitwerken. Het lijkt me goed om vooraf een intakegesprek met jullie te plannen om duidelijke afspraken te maken over het soort content wat we kunnen produceren en hoe vaak.

Hoi Astrid, we hebben een nieuwe video laten maken. Die staat nu op YouTube of Vimeo. Kun je er voor zorgen dat deze video op onze site wordt geplaatst en er een korte tekst bij komt? Bedankt.

Voorbeelden van Update Requests die binnen een abonnement vallen

Goedemorgen Astrid, kun je me helpen met een kleine vertaling voor een persbericht voor Duitse media? We organiseren een markt in het centrum van de gemeente en we willen proberen of we ook Duitse gasten kunnen trekken.

Hoi Astrid, na jullie presentatie over de kracht van content marketing in combinatie met een slimme social media strategie hebben we besloten dat wij ook een content marketing strategie willen uitstippelen voor onze site. Kan dat op basis van een abonnement?
Antwoord: Hallo Anita, leuk dat onze presentatie jullie geïnspireerd heeft. We kunnen op basis van een Update Request Abonnement een slimme content strategie voor jullie uitwerken. Het lijkt me goed om vooraf een intakegesprek met jullie te plannen om duidelijke afspraken te maken over het soort content wat we op basis van een abonnement kunnen produceren en hoe vaak.

Hallo Astrid,
 hoe gaat het met je? Bijgevoegd in de mail 5 nieuwe foto’s die in de slideshow op onze homepagina moeten worden ingepast. We willen de site een beetje opfrissen. Kun jij er voorzorgen dat de foto’s geplaatst worden? Graag de foto met die oude auto verwijderen.

Hi Astrid, zoals telefonisch afgesproken stuur ik je een Word document met teksten die op onze site moeten worden geplaatst. Kun jij er meteen voor zorgen dat ze indien nodig worden aangepast voor SEO? Geen haast. Als het deze week maar gebeurt. Alvast bedankt.

Ha die Astrid, het weerbericht voor komende week ziet er fantastisch uit. Wij willen daar graag van profiteren. We hebben een pannenkoekenactie bedacht voor ons terras. Kun jij daar een korte wervende Nederlandse en Duitse tekst voor schrijven en er een foto bij zoeken? En kom je zelf ook een pannenkoek bij ons eten?

Goedemorgen Wim, we hebben sinds kort een nieuw logo. Dat moet nog op onze website worden geplaatst. Ik stuur verschillende versies mee die ik van onze ontwerper heb gekregen. Kun jij ervoor zorgen dat het logo geplaatst wordt? Muchos gracias.

Moi Jeroen, volgens mij moet onze WordPress site nodig geoptimaliseerd worden. De meest actuele WordPress versie staat er nog niet op. En er staan ook verouderde plugins op. Kun jij voor de updates zorgen en een backup maken van onze site?

Hallo Kim, kun jij me nog eens uitleggen hoe ik ons dagmenu kan actualiseren en hoe ik er foto’s bij plaats. Ik ben een paar weken weg geweest en weet niet meer precies hoe het gaat. Ik denk dat het goed is dat ik een korte opfriscursus van je krijg. Misschien kun je me meteen nog een paar tips geven🙂 Ik heb zin in een nieuwe boost!

Hoi Astrid, kun je een link naar onze Pinterest pagina op de site zetten? En heb je misschien nog een paar adviezen voor onze Pinterestcampagne? Wat vindt je van onze Pinterest strategie?

Jeroen, kun je er voor zorgen dat er een embedded Google Map met ons adres op onze site komt? Dan wordt het voor onze klanten eenvoudiger om een route naar ons bedrijf uit te stippelen.

Hoi Astrid, herinner je je nog dat we je onlangs een kopie van ons nieuwe logo gestuurd hebben voor onze site? Kun je die mail voor me opzoeken en doorsturen naar Kirsten? Mijn computer is gisteren gecrashed. Kirsten is het logo nodig om  haar e-mailhandtekening opnieuw in te kunnen stelen.

Voorbeelden van Updates die buiten een abonnement vallen

Request: Goedemorgen Astrid. Kun je onze website vertalen?
Antwoord: Natuurlijk. Graag! Maar dat kan helaas niet op basis van een abonnement. Een hele website vertalen is veel meer werk dan een reguliere update. Op basis van een abonnement kan ik je helpen met SEO-vertalingen tot maximaal 200 woorden.

Request: Hoi Astrid, we willen een nieuw webdesign.
Antwoord: Helaas, een nieuw webdesign is een groot project. Veel groter dan een reguliere update. Uiteraard kunnen we u wel helpen, maar dan lijkt het me goed om een afspraak te maken. Daarna sturen we u graag een interessante offerte.

Request: Goedemiddag Kim, we hebben gisteren een hele leuke klantenactie gehouden. Een fotograaf heeft 3000 foto’s gemaakt. Kun jij die op onze site zetten en daarna op Pinterest pinnen?
Antwoord: Wow, dat zijn veel foto’s! Teveel voor het Update Request Abonnement. Maar ik denk dat ik een goede oplossing voor je heb. Wat zou je ervan vinden als ik je via Skype of via de telefoon een half uurtje train hoe je het zelf kunt doen? Dat past wel binnen het abonnement.

Vraag: Hé Jeroen, lang niet gezien. Je vertelde me onlangs dat het steeds belangrijker wordt om je site geschikt te maken voor smartphones en tablets. Kun jij ervoor zorgen dat onze site responsive gemaakt wordt?
Antwoord: We willen je site graag responsive maken. Ik heb net nog even naar je site gekeken. Het design dat jullie nu gebruiken is alweer een paar jaar oud. Het is een goed idee om met de tijd mee te gaan. We kunnen je helpen met een redesign op basis van een Genesis template van Studiopress. Helaas kan dat niet op basis van het abonnement. Een redesign is veel meer dan een reguliere update. Zullen we binnenkort afspreken om te kijken wat een redesign kost? Ik beloof je dat we je niet laten schrikken van de kostprijs. Sterker nog. Als je besluit om de opdracht aan ons te gunnen krijg je van ons een gratis Genesis template naar keuze en een gratis Keyword Concurrentie Analyse.

Vraag: Hoi Astrid, we willen onze T-shirts met grappige spreuken nu ook online in Duitsland gaan verkopen. Kun jij de spreuken van onze Nederlandse shirts vertalen en screenshots van de shirts met begeleidende SEO-teksten in een webshop op onze WordPress site plaatsen?
Antwoord: Hoi John, ik vind die T-shirts van jullie fantastisch! Kun je me er een sturen? Ik wil je uiteraard graag helpen met jullie plan voor Duitsland. Maar dat kan helaas niet op basis van jullie abonnement. Het lijkt misschien eenvoudig om snel een kleine webshop op te zetten, maar voor de Duitse markt komt er meer bij kijken dan simpel het installeren van een WOO-commerce plugin. En ik denk ook dat niet alle teksten van jullie Nederlandse shirts geschikt zijn voor de Duitse markt. Zullen we morgen even bij elkaar gaan zitten om te bespreken wat we wel voor jullie zouden kunnen doen en een inschatting van de kosten te maken?