+31623224815 mail@ahaerlebizz.nl
Selecteer een pagina

Duitse SEO content marketing strategie scoort in Google

Contentmarketing AhaErlebizz 3x meer leads

Content marketing is het produceren, aanbieden en verspreiden van content (teksten, foto’s, illustraties en video’s) die aansluit op een vooraf geïdentificeerde behoefte om zo nieuwe relaties aan te gaan en bestaande relaties te versterken.

Iedere tekst die AhaErlebizz schrijft is specifiek afgestemd op de doelgroep waarop een bedrijf zich richt. Wij ontwikkelen SEO-content gericht.

Conversie en omzet

AhaErlebizz let er op dat die teksten zo geschreven zijn dat de klant verleid wordt om tot een aankoop over te gaan of actie te ondernemen. Uiteindelijk draait het natuurlijk allemaal om conversie. Om omzet.

We zorgen er voor dat relevante content voor het juiste publiek, op de juiste plaats, op het juiste moment beschikbaar is in de vorm die het best aansluit bij de behoefte van de klant. We leggen op die manier de basis voor conversatie in welke vorm dan ook.

Contact met de klant

De juiste content kan het begin zijn van persoonlijk contact met de klant. Rechtstreeks, via telefoon, correspondentie, email, nieuwsbrief, website of social media.

De beste contentmarketing strategie is gericht op het binden van klanten door het aanbieden van relevante content. Artikelen die de antwoord geven op vragen die klanten hebben. Vragen die ze bijvoorbeeld stellen via Google.

Content die echt helpt

AhaErlebizz zorgt er voor dat u content aanbiedt die de klant echt helpt. Via het juiste kanaal, op het juiste moment. Content die zorgt voor communicatie. Tussen klanten en tussen de klant en organisatie.

Vormen van content

  • Artikelen voor websites en social media
  • Wervende productbeschrijvingen
  • Teksten voor nieuwsbrieven (e-mailmarketing)
  • Interviews
  • Persberichten
  • Foto’s
  • Video

AhaErlebizz levert de speciaal voor u geschreven teksten per mail zodra u de factuur hebt betaald. Wij leveren in de door u gewenste bestandsformaten. Bijvoorbeeld Microsoft Word-bestanden (.doc of .docx), Google Doc of pdf.

Voor de productie van foto- en videocontent werkt AhaErlebizz met gespecialiseerde partners.

Neem contact op met AhaErlebizz

Bent u overtuigd van het nut van strategische contentmarketing? Bent u geinteresseerd in de diensten die AhaErlebizz kan bieden? Neem dan contact met ons op: 0598-468860.