Nederlands - Duitse vertaling Hans Kamp website en brochure

Hans Kamp

Hanskamp staat met beide benen in de boerenpraktijk. Dit bedrijf uit Doetinchem produceert unieke en praktijkgerichte oplossingen voor veehouders, op het gebied van voeding, melkwinning en huisvestiging. De melkveehouder staat bij Hans Kamp centraal.

 

AhaErlebizz heeft in nauwe samenwerking met de marketingafdeling en Duitse wederverkopers van Hans Kamp een Duitse vertaling van de website en brochure gemaakt.

 

Voor we met de vertaling zijn begonnen hebben we eerst gesprekken gevoerd met de vertegenwoordigers van Hans Kamp in Duitsland. Wat zijn hun ervaringen met het product? Waar lopen ze bij de alledaagse communicatie met Duitse klanten tegenaan? Wat zijn de valkuilen voor de Nederlandse tak van het bedrijf voor de Duitse markt?

 

De werkwijze van AhaErlebizz Deutschland liep in dit geval paralel aan die van Hans Kamp. “We staan met beide benen in de agrarische wereld, luisteren naar de markt en ontwikkelen slimme technische oplossingen waar de praktijk écht wat mee kan”, schrijft Hans Kamp op de Nederlandse site.

 

Zo werkt AhaErlebizz Deutschland ook.

 

 

Ook in deze rubriek

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

FB.getLoginStatus(function(response) { statusChangeCallback(response); }); { status: 'connected', authResponse: { accessToken: '...', expiresIn:'...', signedRequest:'...', userID:'...' } }