Selecteer een pagina

Denken Sie Deutsch? Professioneel de Duitse markt op met AhaErlebizz

Spreekt U Duits?

Spreekt U Duits?

Sprechen Sie Deutsch?

Beter… Denken Sie Deutsch?

De Duitse economie is booming. De economische groei in Duitsland biedt kansen voor Nederlandse ondernemers die op de juiste manier inspelen op de Duitse klant.

AhaErlebizz helpt een succesvolle online en offline strategie te ontwikkelen.

Eén van de eerste vragen die we klanten meestal stellen is:

“Spreekt u Duits?”

Als AhaErlebizz een succesvolle Duitse online strategie voor uw bedrijf ontwikkelt gaat dat verder dan een eenvoudige vertaling van een bestaande website. Wij gaan all the way met onze klanten. We duiken samen in de customer yourney van Duitse klanten die geïnteresseerd zijn in uw bedrijf of uw product.

Duits spreken is slechts een begin.

Duits denken is de basis van uw succes.

Maar hoe denk je als Nederlander als een Duitser? Dat is niet zo eenvoudig. Dat is de valkuil voor de meeste bedrijven die zich op de Duitse markt richten. Duitsers denken anders dan Nederlanders. De Duitse markt is anders dan de Nederlandse markt.

Smaken verschillen. De cultuur verschilt. De wetgeving verschilt.

AhaErlebizz is een Nederlands-Duits marketing- en communicatiebureau dat werkt met geboren Nederlandse en Duitse professionals.

  • Wij helpen Nederlandse ondernemers succesvol te worden in Duitsland. En Duitse bedrijven die succes willen boeken in Nederland. We ontwikkelen een effectieve crossmediale en crossborder strategie. Uw bedrijfsplan voor Duitsland.
  • Wij helpen ondernemers zich te verplaatsen in het gedrag, de cultuur en de taal van hun potentiële doelgroep.
  • Wij ontwikkelen samen met onze klanten een Duitse strategie die inpasbaar is voor hun bedrijfsproces. Waar dat niet mogelijk is zoeken we samen met onze klanten en onze strategische partners naar oplossingen. Offline en online.
  • Wij behoeden onze klanten voor valkuilen en wijzen op kansen.
  • Wij begeleiden onze klanten op weg naar succes in Duitsland.