Selecteer een pagina

AhaErlebizz Update Abonnement

 Wij willen uw WordPress website echt graag up to date houden. Wij zijn gek op tevreden klanten. Daarom hebben we speciaal voor u een abonnement waarmee u eenvoudig uw online marketing up to date kunt houden.

Google is gek op actuele websites die regelmatig verse content publiceren. Op veilige WordPress sites die regelmatig plugins updaten. Net als uw klanten. Actuele sites worden betrouwbaarder geacht. Dat komt uw omzet ten goede.

Het Update Abonnement is zo opgezet dat het heel eenvoudig is voor u om een update verzoek in te dienen bij AhaErlebizz. U weet wat u krijgt, wat het kost en u weet dat u snel geholpen wordt op een vriendelijke en professionele manier.

Een Update is een wijziging die u door ons wilt laten doorvoeren aan uw site. Op een aparte pagina leggen we u exact uit wat er met een Update Abonnement mogelijk is. Op die pagina geven we u ook enkele interessante ideeën hoe u uw site kunt verbeteren. Laat u inspireren: Klik hier.

Wat gebeurt er als ik meer Updates nodig ben dan mijn abonnement toestaat?

Als u, bijvoorbeeld, een BASIS abonnement heeft afgesloten heeft u recht op zes updates per maand. Als u dan zeven of acht updates nodig bent is er geen man over boord. Maakt u zich geen zorgen. Dat kunt u eenvoudig de volgende maand recht trekken door dan 1 update minder te vragen. Als u uiteindelijk binnen uw abonnementsperiode van 6 of 12 maanden maar binnen het update budget van uw abonnement uitkomt.

Mocht blijken dat het BASIS abonnement te klein blijkt voor uw bedrijf dan kunt u tussentijds altijd eenvoudig opschalen naar het Populair abonnement, het Professioneel abonnement of het Optimaal abonnement. Wij zullen ons ten allen tijde flexibel en fair opstellen. En bij elke opschaling van uw abonnement profiteert u van een staffelkorting die verwerkt is in de tarieven.

Verwerkingstijd

Updates kunnen meestal binnen 2 dagen worden verwerkt. Wij laten het u meten weten als er meer tijd nodig mocht zijn. We zoeken dan samen met u naar een oplossing als er echt spoed nodig is.

Betaling abonnement

Het Update Abonnement dient altijd maandelijks vooraf betaald te worden. Bij betaling van een half jaar vooruit krijgt u 10 procent korting. Voor betaling van 1 jaar vooraf krijgt u 15 procent korting.

U kunt op elk moment stoppen

Wij stellen ons flexibel klantvriendelijk op. Wij hebben net als u een hekel aan langlopende contracten. Ons Update Request Abonnement kan daarom op elk moment worden opgezegd. Laat ons weten wanneer u wilt stoppen en wij zorgen ervoor dat eventueel tegoed dat u al heeft betaald, maar nog niet gebruikt wordt terug betaald naar rato van uw abonnement.

Wij kunnen op elk moment stoppen

Wat geldt voor onze klanten geldt uiteraard ook voor ons. Wij hebben net als u een hekel aan langlopende contracten. AhaErlebizz wil graag op een vriendelijke professionele manier jarenlang samen met klanten aan online succes kunnen werken. Soms lukt dat echter niet. Soms ontdekken we dat wij niet het juiste bedrijf zijn om een klant te helpen. Dan is het beter om eerlijk naar elkaar te zijn en aan te geven dat we willen stoppen. Wij leggen u dan uit waarom en betalen u uiteraard eventueel tegoed dat u al had betaald, maar nog niet gebruikt terug naar rato van uw abonnement.

U hebt meer sites?

Het Update Abonnement is bedoeld voor bedrijven met 1 site. Als u meer WordPress sites heeft waarvoor u graag ondersteuning wilt kunnen we zorgen voor een maatoplossing. Neem contact met ons op. We brainstormen graag met u over een SPECIAAL abonnement op basis van een fair tarief.

Hoeveel uur krijg ik?

Het Update Abonnement is niet gebaseerd op uren, maar op Updates. Feitelijk houden we de tijd niet eens bij. We streven eenvoudig naar kwaliteit. Maar, als het voor u belangrijk is om in te kunnen schatten wat AhaErlebizz op basis van het abonnement levert kunnen wij u ruwweg het volgende meegeven:

  • Internet marketing ondersteuning: AhaErlebizz is een allround internet marketing en communicatie bureau. Wij adviseren en coachen onze klanten graag om hen te helpen optimaal rendement te realiseren. Elke Update Internet Marketing Ondersteuning staat gelijk aan 1 half uur advies of coaching.
  • Content marketing update: 1 artikel van maximaal 350 woorden, inclusief gratis stockfoto. Samen met de klant wordt een content marketing strategie uitgewerkt (waarde 300 Euro). Daarbij wordt afgesproken welk soort content er geproduceerd wordt. Er wordt een maandelijkse redactie-agenda opgezet.
  • SEO vertaling: 1 vertaling Nederlands – Duits of Duits – Nederlands van maximaal 275 woorden. Aangeleverde teksten worden dusdanig bewerkt dat ze aansluiten op het zoekgedrag en de beleving van potentiële Duitse klanten.
  • Standaard vertaling: 1 vertaling Nederlands – Duits of Duits Nederlands van maximaal 300 woorden. Deze vertalingen betreffen teksten voor algemene webpagina’s, persberichten en nieuwsbrieven.
  • Technnische vertaling: 1 vertaling Nederlands – Duits of Duits – Nederlands van maximaal 180 woorden. Technische vertalingen zijn een vak apart. Veel technische begrippen komen niet voor in reguliere woordenboeken. Tecbnisch vertalen is maatwerk.
  • WordPress Plugin Updates: WordPress is een content marketing systeem (cms) dat zich voortdurend ontwikkelt. Het systeem wordt steeds beter. Daarnaast wordt de veiligheid van het systeem scherp in de gaten gehouden. Om hackers zo wenig mogelijk kans te geven uw site aan te vallen is het noodzakelijk om regelmatig WordPress plugins en templates te updaten. Bij een WordPress Plugin Update zorgt AhaErlebizz ervoor dat uw site technische actueel blijft.  Uw volledige site wordt dan technische bijgewerkt. Wij adviseren minimaal 1 update per maand.
  • Webcare social media: AhaErlebizz bewaakt uw social media kanalen. Wij controleren wat anderen over uw bedrijf, uw merk of uw producten zeggen. Wij stellen maken samen met onze klanten een webcarestrategie op. Afhankelijk van de intensiteit van het webcareprotocol dat wordt opgesteld spreken we met onze klanten af hoeveel Updates er maandelijks nodig zijn. Daarbij adviseren wij onze klanten bij voorkeur hoe zij het gros van de webcare in eigen huis zelf kunnen doen. Desgewenst geven wij een Webcare Training. Deze training valt overigens niet binnen het Update Abonnement.

Losse Update

Het zou kunnen dat u onvoldoende Updates heeft voor een van onze abonnementen. Mocht u toch graag op vrijblijvende manier gebruik willen maken van onze diensten neem dan contact met ons op. Wij doen u graag een aanbod om u van dienst te zijn.

Wat is er wel en wat is er niet mogelijk met een AhaErlebizz Update Abonnement?

Het AhaErlebizz Update Abonnement is gebaseerd op standaard update verzoeken die klanten regelmatig bij ons neerleggen. Het abonnement dekt niet alle werkzaamheden.

Wat is er wel mogelijk en wat is er niet mogelijk met het update abonnement? Wij leggen u op een speciale pagina graag uit wat u op basis van het abonnement van ons mag verwachten en wat niet. Deze inspiratiepagina brengt veel van onze klanten op ideeën waar ze tot dusver nooit bij hadden stilgestaan.