+31623224815 mail@ahaerlebizz.nl
Selecteer een pagina

Hoe zoekt een Duitser op Google?

 Een letterlijke vertaling Nederlands-Duits van uw site werkt niet als u gevonden wilt worden via Google Duitsland. En Google Translate zeker niet. AhaErlebizz weet hoe u op basis van Duitse expertise, transcreatie en SEO uw Nederlandse site wel geschikt maakt voor de Duitse markt.  

Achtung Abmahnung

Houd rekening met strenge juridische eisen voor ondernemers die zaken doen in Duitsland. Voorkom hoge boetes voor een economisch delict…

Het belang van Duitse etiquette

Kent u de zakelijke gedragsregels voor Duitsland? Onderschat de invloed van uw typisch Nederlandse gewoonten niet. Jong geleerd is impulsief oud gedaan. En dat kan net verkeerd vallen.

Goede Duitse content zorgt voor conversie

Een potentiele Duitse klant beslist binnen een fractie van een seconde over een aankoop. AhaErlebizz helpt bij content marketing.
N

Vertaling Nederlands-Duits

Hoe denkt en zoekt een Duitser? Daar houden we rekening mee bij de vertaling van uw website. Letterlijke vertalingen van Nederlandse websites werken niet.  Vertalen is maatwerk.

N

Transcreatie copywriting

Wat lezen Duitsers graag? We helpen u met transcreatie copywriting de juiste snaar bij uw Duitse klant te raken. Welkom in dem Sonderzug nach Pankow. Weet u wat ik nu bedoel?

N

Presentatie Duitsland

Astrid Brouwer heeft van haar Duitse nationaliteit in Nederland haar beroep gemaakt. Zij kan met typisch Duits accent smakelijke leerzame anekdotes vertellen over haar ervaringen met Nederlanders.

N

Export Coach Duitsland

U hebt een afspraak met een potentieel interessante Duitse klant? Net als in Nederland is de eerste indruk dan van groot belang. Laat u begeleiden door een professionele Duitse Export Coach en vergroot zo de kans op een mooie deal.

N

Juridische Controle

Wist u dat iedere zakelijke Duitse site verplicht een Impressum moet hebben? Geldt ook voor Nederlandse sites die zich op Duitsers richten. Wij helpen u met een juridische controle hoge boetes te voorkomen.

N

Duits Klankbord

U hebt plannen voor de Duitse markt en wilt graag weten of uw Nederlandse ideeen geschikt zijn voor Duitsland. Veel ondernemers gebruiken ons als klankbord. Bel nu meteen. Het eerste gesprek is gratis.

Wilt u meer weten over onze werkwijze?